Aarhus C Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus C
Mandag 27.02.2023
kl. 09:00 til kl. 12:00

Emne: Køb af fast ejendom

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af fast ejendom?

Danske Udlejere og Udlejerforeningen Aarhus inviterer alle medlemmer til et gratis kursus.

Tilmeld dig her

Underviser
Advokat (LL.M) Louise Kaczor og stats. aut. revisor Anne Evald

Forplejning
Morgenmadsbuffet

Tilmelding 
Udfyld venligst formularen, nederst på siden.

Kurset er gratis for medlemmer af Udlejerforeninge Aarhus og/eller Danske Udlejere.
 
Vi skal senest have din tilmelding senest fem hverdage forinden, men send gerne din tilmelding allerede i dag, da vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet.

Kursusbeskrivelse
På kurset vil vi se på den praktiske fremgangsmåde ved køb af udlejningsejendomme, herunder hvad man skal være opmærksom på i lejeretlig henseende, alt efter om det er en småhusejendom eller en større udlejningsejendom (et “stort hus”) der handles.
 
Vi vil endvidere bl.a. se på de sædvanlige vilkår i købsaftalen, berigtigelse af handlen, due diligence procedurer, ansvaret for mangler, ansvarsfraskrivelsesklausuler, hvornår er der tilbudspligt, og hvorledes opfyldes denne m.v.
 
Endvidere vil vi se på de regnskabsmæssige og skatteretlige aspekter ved køb af en udlejningsejendom, herunder krav til regnskabsaflæggelse, bogføringsloven, ejendommens indtægter og udgifter, herunder vedligeholdelse contra forbedring.
 
Der udleveres kursusmateriale og kursusbevis.
 
Kursusoversigt
Danske udlejere udbyder ca. 30 kurser hver forår og ca. 30 kurser hver efterår, hvor vi gennemgår forskellige relevante emner, som f.eks. ind- og fraflytningssyn samt udfyldning af lejekontrakten m.m. Vi opdaterer løbende med nye kurser, så følg med på siden her.

Tilmeld dig her
[Tilbage]