Aarhus C Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus C
Mandag 13.03.2023
kl. 09:00 til kl. 12:00

Emne: Den nye lejekontrakt (typeformular A, 10. udgave)

Grundig gennemgang af den nye lejekontrakt

Danske Udlejere og Udlejerforeningen Aarhus inviterer alle medlemmer til et gratis kursus.

Erik Aagaard Poulsen, Advokat (H)  og
Sune Lund Jensen, Advokat

Forplejning
Morgenmadsbuffet

Tilmelding 
Udfyld venligst formularen, nederst på siden.

Kurset er gratis for medlemmer af Udlejerforeningen Aarhus og/eller Danske Udlejere.
 
Vi skal senest have din tilmelding senest fem hverdage forinden, men send gerne din tilmelding allerede i dag, da vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet.

Kursusbeskrivelse
Som følge af den nye lejelovs ikrafttræden den 1/7 2022 har det været nødvendigt at udarbejde en ny formular A 10. Alle ændringerne i den nye formular vil blive gennemgået, og lovændringen medfører, at der særligt bør foretages ændringer i lejekontraktens § 11.

Da der i udkast til den nye formular er afsat mindre plads til § 11, har det været nødvendigt at udarbejde et § 11 tillæg til lejekontrakten, og kurset vil indeholde forslag hertil og herunder § 11 tillæg for store ejendomme med og uden indvendig vedligeholdelseskonto, § 11 tillæg for småhusejendomme med og uden indvendig vedligeholdelseskonto og forslag til lejekontrakt for den der kun ejer og udlejer en lejlighed, hvor der ikke er pligtig til indflytningssyn, og til værelsesudlejning.

Kursusmaterialet indeholder dels bekendtgørelsen om den nye lovs ikrafttræden og hvor længe den gamle formular A 9 kan anvendes, samt forslag til § 11 tillæg og husorden. Hvis der er tid tilovers, vil den seneste retspraksis vedrørende flyttesyn blive gennemgået. Der udleveres kursusmateriale og kursusbevis.

Kursusoversigt
Danske udlejere udbyder ca. 30 kurser hver forår og ca. 30 kurser hver efterår, hvor vi gennemgår forskellige relevante emner, som f.eks. ind- og fraflytningssyn samt udfyldning af lejekontrakten m.m. Vi opdaterer løbende med nye kurser, så følg med på siden her.

Tilmeld dig her
[Tilbage]