Aarhus C Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus C
Mandag 15.05.2023
kl. 09:00 til kl. 12:00

Emne: FULDT BOOKET Forbedringer i boligudlejningsejendomme

Hvilke muligheder har udlejer for at gennemføre forbedringer?

Danske Udlejere og Udlejerforeningen Aarhus inviterer alle medlemmer til et gratis kursus.

Tilmeld dig her

Underviser
Louise Kaczor, Advokat (LL.M)
 
Forplejning
Morgenmadsbuffet

Tilmelding 
Udfyld venligst formularen, nederst på siden.

Kurset er gratis for medlemmer af Udlejerforeningen Aarhus og/eller Danske Udlejere.
 
Vi skal senest have din tilmelding senest fem hverdage forinden, men send gerne din tilmelding allerede i dag, da vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet.

Kursusbeskrivelse
På kurset vil vi gennemgå, hvilke muligheder du har for at gennemføre forbedringer i en boligudlejningsejendom, herunder hvordan en forbedringsforhøjelse beregnes, og hvilke varslingsregler og frister du skal overholde for at kunne opkræve en forbedringsforhøjelse.

Vi gennemgår også reglerne om varsling af adgang og varsling af iværksættelse af forbedringer og inddragelse af beboerrepræsentationen, hvor dette er relevant. Vi kigger desuden på lejernes indsigelsesmuligheder og drøfter, hvordan eventuelle tvister håndteres. Der vil på kurset blive gennemgået eksempler. 

Der udleveres kursusmateriale og kursusbevis.

Kursusoversigt
Danske udlejere udbyder ca. 30 kurser hver forår og ca. 30 kurser hver efterår, hvor vi gennemgår forskellige relevante emner, som f.eks. ind- og fraflytningssyn samt udfyldning af lejekontrakten m.m. Vi opdaterer løbende med nye kurser, så følg med på siden her.

Tilmeld dig her
[Tilbage]