Aalborg ProDomus
Boulevarden 11, 1.
9000 Aalborg.
Tirsdag 02.05.2023
14:00 - 17:00

Emne: Konto i Grundejernes Investeringsfond (GI)

Hvad indebærer det at have en bindingspligtig ejendom?

Danske Udlejere og ProDomus inviterer alle medlemmer til et gratis kursus.

Underviser
Casper L. Jensen, Grundejernes Investeringsfond
Britta Jespersgaard, direktør ProDomus

Tilmelding 
Send en mail til info@prodomus.dk med dit fulde navn, din mailadresse (på alle deltagere) samt dit medlemsnummer.
 
Kurset er gratis for medlemmer af ProDomus og/eller Danske Udlejere.
 
Vi skal senest have din tilmelding fem hverdage forinden, men send gerne din tilmelding allerede i dag, da vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet.

Kursusbeskrivelse
Vi har inviteret GI til Aalborg til en snak om bindingspligtige ejendomme, Vi ser bl.a. på hvordan, GI administrerer beløbene, der lovmæssigt er øremærket vedligeholdelse og forbedring. Herudover ser vi på de gåkaldte GI-lån og hvad det vil sige, at have en bindingskonto i GI m.m..

På kurset gennemgår vi bl.a. hvilke ejendomme, der er omfattet af reglerne i GI, herunder hvilke arealer der er bindingspligtige, hvordan hensættelserne beregnes mv.

Vores fokus vil være på vedligeholdelsesudgifter, herunder især hvordan udgifter skal fordeles på vedligeholdelse og forbedring.

Kursusoversigt
Danske udlejere udbyder ca. 30 kurser hver forår og ca. 30 kurser hver efterår, hvor vi gennemgår forskellige relevante emner, som f.eks. ind- og fraflytningssyn samt udfyldning af lejekontrakten m.m. Vi opdaterer løbende med nye kurser, så følg med på siden her.
[Tilbage]