Aarhus C Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus C
Tirsdag 26.09.2023
kl. 17:00 til kl. 20:00

Emne: Dialogmøde i Aarhus

Dialogmøder eller ERFA-møder? 

To sider af samme sag

Et dialogmøde er IKKE et kursus, men et lokalt møde hvor deltagerne udveksler erfaringer og ideer. Som deltager er man ikke tvunget til ”at sige noget”, men langt de fleste opdager hurtigt, at man er mellem venner og ligesindede, og derfor sagtens kan fortælle om ens oplevelser med lejerne.

Vi er altid maksimum 30 personer. Det betyder, at alle kan komme til orde. Et dialogmøde ligner nok mest af alt et ERFA-møde.
 
Gratis deltagelse
Det er gratis at deltage for alle medlemmer.

Forplejning
Vi byder på en lettere anretning samt drikkevarer
 
Maks. 30 pladser pr. dialogmøde
Der er et begrænset antal pladser, som vi fordeler efter først til mølle-princippet. Alle modtager efter tilmeldelsen en e-mail med nærmere oplysninger samt et forslag til emner, der kan diskuteres på det pågældende dialogmøde.
 
Tilmeldingsfrist
Deadline for tilmelding til dialogmøderne er 8 dage før aktuel afholdelse, men tilmeld dig allerede i dag for at sikre, at du får en plads på det ønskede dialogmøde.

Tilmeldingsformular
Udfyld venligst nedenstående formular for at tilmelde dig kurset. Hvis du ønsker at tilmelde flere deltagere til kurset, bedes du venligst udfylde én formular for hver enkelt deltager.

Fornavn og efternavn (på kursusdeltager) * 
Telefon (på kursusdeltager) *
Mailadresse (på kursusdeltager) *

Medlem: *

    Jeg er medlem

    Jeg er ikke medlem

Login-nummer (skal udfyldes af medlemmer) 
Navn på medlemskab
Skal kun udfyldes af medlemmer, hvis navnet på kursusdeltageren og navnet på dit medlemskab ikke er det samme 

Eventuelle bemærkninger 


Samtykkeerklæring *

Jeg giver samtykke til, at Danske Udlejere må behandle mine personoplysninger for at kunne administrere min tilmelding og eventuel senere afmelding.

Jeg er ligeledes informeret om, at Danske Udlejere ikke videregiver mine personoplysninger til tredjemand, og at Danske Udlejere sletter oplysningerne ved afmelding og ved tilmelding senest 24 måneder efter kursets afholdelse.

Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en mail til kursus@d-u.dk
 

[Tilbage]