Herning Østergaards Hotel
Silkeborgvej 94
7400 Herning
Mandag 02.10.2023
kl. 17:00 til kl. 20:00

Emne: Dialogmøde i Herning

Dialogmøder eller ERFA-møder? 

To sider af samme sag

Danske Udlejere inviterer alle medlemmer til et gratis dialogmøde. 

Ordstyrer
Mogens Broe-Andersen, advokat

Forplejning
🥪☕️️Vi serverer en lettere anretning med sodavand og kaffe
 
Tilmelding
Udfyld venligst formularen, nederst på siden. Det er gratis for alle medlemmer at deltage.
 
Beskrivelse
Et dialogmøde er et lokalt møde, hvor deltagerne udveksler erfaringer og ideer. Som deltager er man ikke tvunget til ”at sige noget”, men langt de fleste opdager hurtigt, at man er mellem venner og ligesindede, og derfor sagtens kan fortælle om ens oplevelser med lejerne.

Mogens Broe-Andersen har i sin rolle som ordstyrer bl.a. ansvaret for, at alle deltagere kommer til orde og får svar på eventuelle spørgsmål. Herudover har Mogens Broe-Andersen på forhånd udvalgt en række relevante emner, og alle deltagere får ligeledes tilsendt aktuelle domsafgørelser, der også kort bliver gennemgået. 
 
Vi er altid maksimum 30 personer. Det betyder, at alle kan komme til orde. Et dialogmøde ligner nok mest af alt et ERFA-møde.
 
Begrænset antal pladser
Der er et begrænset antal pladser, som vi fordeler efter først til mølle-princippet. Alle modtager efter tilmeldelsen en e-mail med nærmere oplysninger samt et forslag til emner, der kan diskuteres på det pågældende dialogmøde.
 
Seneste frist for tilmelding er 8 dage forindet mødet, men tilmeld dig gerne allerede i dag for at sikre, at du får en plads på det ønskede dialogmøde.


Tilmeldingsformular
Udfyld venligst nedenstående formular for at tilmelde dig kurset. Hvis du ønsker at tilmelde flere deltagere til kurset, bedes du venligst udfylde én formular for hver enkelt deltager.

Fornavn og efternavn (på kursusdeltager) * 
Telefon (på kursusdeltager) *
Mailadresse (på kursusdeltager) *

Medlem: *

    Jeg er medlem

    Jeg er ikke medlem

Login-nummer (skal udfyldes af medlemmer) 
Navn på medlemskab
Skal kun udfyldes af medlemmer, hvis navnet på kursusdeltageren og navnet på dit medlemskab ikke er det samme 

Eventuelle bemærkninger 


Samtykkeerklæring *

Jeg giver samtykke til, at Danske Udlejere må behandle mine personoplysninger for at kunne administrere min tilmelding og eventuel senere afmelding.

Jeg er ligeledes informeret om, at Danske Udlejere ikke videregiver mine personoplysninger til tredjemand, og at Danske Udlejere sletter oplysningerne ved afmelding og ved tilmelding senest 24 måneder efter kursets afholdelse.

Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en mail til kursus@d-u.dk
 

[Tilbage]