Frederikshavn Restaurant Møllehuset
Skovalléen 45
9900 Frederikshavn
Tirsdag 07.11.2023
kl. 17:00 til kl. 20:00

Emne: Tiltræk og fasthold den gode lejer

Tiltræk og fasthold den gode lejer

Vi diskuterer bl.a. hvordan tiltrækker, udvælger og fastholder du den gode lejer, og hvordan kan du slippe af med den dårlige lejer?

Danske Udlejere og Frederikshavn Grundejerforening inviterer alle udlejere til et gratis møde. Du behøver ikke at være medlem for at deltage, så du er meget velkommen til at tage en ven med.

Underviser
Advokat Kamilla Helle Christiansen

Forplejning
Vi serverer kaffe og sodavand samt en lettere anretning

Tilmelding 
Udfyld venligst formularen nederst på siden.

Kurset er gratis for alle udlejere - uanset om du er medlem af Frederikshavn Grundejerforening og/eller Danske Udlejere.
 
Vi skal senest have din tilmelding fem hverdage forinden, men send gerne din tilmelding allerede i dag, da vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet.

Kursusbeskrivelse
Deltagerne udveksler erfaringer og idéer i forhold til at tiltrække, udvælge samt fastholde den gode lejer, herunder bl.a. hvordan vi får en god løbende dialog med lejerne. Vi drøfter hvilke forbedringer, lejerne gerne vil betale en højere husleje for. En dårlig lejer kan være et dyrt bekendtskab for en udlejer. Vi drøfter, hvad vi kan gøre, hvis de gode lejere bliver generet eller skræmt væk af en dårlig lejer, og hvordan vi kan få den dårlige lejer til at flytte eller måske ændre adfærd. 
 
Som deltager er man ikke tvunget til ”at sige noget”, men langt de fleste opdager hurtigt, at man er mellem venner og ligesindede, og derfor sagtens kan fortælle om ens egne oplevelser med lejerne. Kamilla H. Christiansen har i sin rolle som ordstyrer bl.a. ansvaret for, at alle deltagere kommer til orde og får svar på eventuelle spørgsmål. Herudover vil Kamilla H. Christiansen komme med relevante indlæg om bl.a. hvornår du som udlejer kan opsige eller ophæve et boliglejemål. 
 
Der kan maksimalt deltage 30 personer, så alle kan nå at komme til orde. 

Kursusoversigt
Danske udlejere udbyder ca. 30 kurser hver forår og ca. 30 kurser hver efterår, hvor vi gennemgår forskellige relevante emner, som f.eks. ind- og fraflytningssyn samt udfyldning af lejekontrakten m.m. Vi opdaterer løbende med nye kurser, så følg med på siden her.

Tilmeldingsformular
Udfyld venligst nedenstående formular for at tilmelde dig kurset. Hvis du ønsker at tilmelde flere deltagere til kurset, bedes du venligst udfylde én formular for hver enkelt deltager.

Fornavn og efternavn (på kursusdeltager) * 
Telefon (på kursusdeltager) *
Mailadresse (på kursusdeltager) *

Medlem: *

    Jeg er medlem

    Jeg er ikke medlem

Login-nummer (skal udfyldes af medlemmer) 
Navn på medlemskab
Skal kun udfyldes af medlemmer, hvis navnet på kursusdeltageren og navnet på dit medlemskab ikke er det samme 

Eventuelle bemærkninger 


Samtykkeerklæring *

Jeg giver samtykke til, at Danske Udlejere må behandle mine personoplysninger for at kunne administrere min tilmelding og eventuel senere afmelding.

Jeg er ligeledes informeret om, at Danske Udlejere ikke videregiver mine personoplysninger til tredjemand, og at Danske Udlejere sletter oplysningerne ved afmelding og ved tilmelding senest 24 måneder efter kursets afholdelse.

Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en mail til kursus@d-u.dk
 

[Tilbage]