København Grundejernes Investeringsfond
Ny Kongensgade 15
1472 København
Onsdag 04.10.2023
kl. 09:00 til kl. 14:00

Emne: Konto i GI (lejelovens § 120)

Konto i GI (lejelovens § 120)

Kurset hvor vi kommer hele vejen rundt om det at have en bindingskonto i GI.

Underviser
Lotte Vojens og Jeanette Lorenzen

Forplejning
Der vil blive serveret morgenmad fra kl. 8.30 alle dage, og der er kaffe, the og vand, samt frokost og kage til eftermiddagskaffen. 

Tilmelding 
 
Der er i alt 25 pladser, så send gerne din tilmelding allerede i dag, da vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet.

Kursusbeskrivelse
Vi går i dybden med de forskellige typer af udgifter på en ejendom og gennemgår hvordan udgifterne, efter retspraksis, bør fordeles mellem vedligeholdelse og forbedring.
 
Målgruppe
Kurset er velegnet til alle, der uanset erfaring arbejder med bindingspligtige ejendomme, herunder udarbejdelse af vedligeholdelsesregnskaber.
 
Kurset henvender sig bl.a. til ejere, administratorer og advokater, der har berøring med vedligeholdelsesregnskaber og administration af § 120-ejendomme.

Kurset er praktisk orienteret og har fokus på fordelingen af udgifter i regnskabet.

Indhold
  • Arealer og hensættelser
  • Det lejeretlige vedligeholdelsesbegreb – herunder forskellen på indvendig og udvendig vedligeholdelse
  • Hvad er afgørende for kategorisering af en udgift som vedligeholdelse, forbedring, drift eller andet, således udgiften lejeretligt behandles korrekt
  • Hvilke oplysninger du som ejer skal indberette til GI
  • Hvordan indberetter du oplysninger til GI, herunder der ”specificerede vedligeholdelsesregnskab”
  • GI’s stikprøvekontrol af regnskaber
Vi inddrager kursusdeltagernes egne problemstillinger og viden. Vi bidrager med eksempler, opgaver og kursusmateriale, som kan bruges i det daglige arbejde fremover.

Kursusoversigt
Danske udlejere udbyder ca. 30 kurser hver forår og ca. 30 kurser hver efterår, hvor vi gennemgår forskellige relevante emner, som f.eks. ind- og fraflytningssyn samt udfyldning af lejekontrakten m.m. Vi opdaterer løbende med nye kurser, så følg med på siden her.
[Tilbage]