Odense M Nykredit
Munkebjergvænget 1
5230 Odense M
Tirsdag 12.03.2024
kl. 17:00 til kl. 20:00

Emne: ”UDLEJNING BASIC” – basale udlejningsregler, tidsfrister og meget andet

”UDLEJNING BASIC” – basale udlejningsregler, tidsfrister og meget andet

Udlejerforeningen Vestfyn inviterer i samarbejde med Nykredit og Danske Udlejere alle medlemmer til et gratis kursus. 

Underviser
Martin Justesen, advokat m.fl.  

Forplejning
Vi serverer en lettere anretning samt drikkevarer

Tilmelding 
Tilmelding direkte til: info@ulf-vestfyn.dk

Kurset er gratis for alle udlejere, også selvom du ikke er medlem af udlejerforeningen Vestfyn og/eller Danske Udlejere.
 
Vi skal senest have din tilmelding den 8. marts, men send gerne din tilmelding allerede i dag, da vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet.

Kursusbeskrivelse
Aftenens emne er ”UDLEJNING BASIC” – hvor vi taler om de helt basale udlejningsregler, korrekt udfyldelse af lejekontrakten, de vigtigste tidsfrister og andre faldgruber man som udlejer skal undgå. 
 
Arrangement er for alle slags udlejere  - både nye udlejere der lige har fået deres første ejendom, personer der gerne vil i gang med udlejning men også udlejere, der gerne vil have genopfrisket det helt basale omkring udlejning af boliger.
 
Der vil også være god tid til hygge og netværk på aftenen.  
 
Nykredit underholder ligeledes om situationen på det aktuelle lånemarked, begreb som ”kritisk leje,” og belåning af udlejningsejendomme m.m.
 
Kursusoversigt
Danske udlejere udbyder ca. 30 kurser hver forår og ca. 30 kurser hver efterår, hvor vi gennemgår forskellige relevante emner, som f.eks. ind- og fraflytningssyn samt udfyldning af lejekontrakten m.m. Vi opdaterer løbende med nye kurser, så følg med på siden her.
[Tilbage]