Bliv medlem


Danske Udlejere arbejder sammen med 31 lokale udlejerforeninger fordelt rundt om i Danmark.

Det årlige kontingent til din lokale udlejerforening giver dig automatisk også et medlemskab hos Danske Udlejere, hvor du som medlem får adgang til en lang række fordele.

Du vælger selv, ud fra listen nederst på siden, hvilken lokal udlejerforening, du gerne vil være medlem af. Det mest naturlige vil dog være at vælge den udlejerforening, der ligger nærmest din bopæl eller dine udlejningsejendomme. 
 
 • Vælg den by, hvor du gerne vil være medlem. Du bliver automatisk medlem af både den lokale udlejerforening og Danske Udlejere 
   
 • Udfyld formularen og klik på "Send/Indmeld"
   
 • Den lokale udlejerforening sender dig herefter en kontingentopkrævning
   
 • Når kontingentet er beltalt modtager du snarest herefter et velkomstbrev fra Danske Udlejere med dit unikke login-nummer samt en nærmere beskrivelse. Login-nummeret giver dig adgang til de forskellige medlemsfordele på vores hjemmeside.

  (Danske Udlejere sender efter aftale ikke et velkomstbrev til medlemmer af Djurslands Udlejerforening, Frederikshavn Grundejerforening, Nordjyske Udlejere, ProDomus, Struer Grundejerforening og Udlejerforeningen Vestfyn. Du kan også finde dit unikke login-nummer på bagsiden af Magasinet Danske Udlejere, og du er også altid velkommen til at kontakte os for nærmere info)
     

DINE FORDELE SOM MEDLEM
Michael Preetzmann, direktør ved Danske Udlejere fortæller i videoen om de mange fordele, som du får som medlem. Klik på pilen og få en introduktion til Danske Udlejere.


MEDLEMSFORDELE

Alle medlemmer får gennem det årlige medlemskontingent adgang til nedenstående fordele - ganske gratis

  Gratis hotline
Telefonisk rådgivning, hvis du har spørgsmål eller udfordringer i forhold til lejeloven. Vi sidder klar til at hjælpe dig på:
Tlf. 86 18 51 55


 
  Formularer og paragrafnøgle
Anvend vores mange formularer (opdateret i henhold til den nye Lejelov), der er med til at sikre, at alle detaljerne kommer på plads. 
Formularer (kræver login)

Paragrafnøgle
Vi har udarbejdet en paragrafnøgle, hvor du nemt kan finde de nye paragrafnumre i henhold til den nye Lejelov
Paragrafnøgle (kræver login)
 
 

 
  Nyttige links og hjælp
På hjemmesiden finder du f.eks.også:
Links
Lejereguleringssatser
Tidsfrister


 
  Gratis kurser
Vi udbyder ca. 30 kurser hvert forår og ca. 30 kurser hvert efterår, hvor vi gennemgår forskellige relevante emner, som f.eks. ind- og fraflytningssyn samt udfærdigelse af lejekontrakten m.m.
Kursusoversigt 

Webinarer
Som medlem kan du se eller gense vores forskellige webinarer i selskab med en god kop kaffe, præcis når det passer dig
Webinarer (kræver login)
 

 
  Akademiuddannelse - AUE
Danske Udlejere og Erhvervsakademi Aarhus giver dig mulighed for at gennemføre hele (eller enkelte fag) af ejendomsadministratoruddannelsen i Aarhus til en meget attraktiv pris. 

Uddannelsen er en retning inden for Akademiuddannelse i finansiel rådgivning, og med uddannelsen opnår du afgang til titlen: ”Akademiuddannet i finansiel rådgivning – ejendomsadministration”.
Tilmeld dig via Danske Udlejere

 
  Magasinet Danske Udlejere
Medlemsmagasinet bliver postomdelt 10 gange årligt til vores godt 5.600 medlemmer og interessenter.

Magasinet indeholder bl.a. spændende artikler, gennemgang af relevante domme samt øvrige nyheder indenfor udlejningsbranchen. Du kan også læse medlemsmagasinet på vores hjemmeside.
Læs magasinet her (kræver login)
 
    www.leje-portalen.dk
Gratis adgang til www.leje-portalen.dk, hvor vores medlemmer frit kan oprette lejeannoncer. Leje-portalen er Danmarks eneste portal, der er gratis at anvende, både for udlejere og for lejere. 
  
  Talerør og nyheder
Danske Udlejere formidler vores, og dermed også vores medlemmers, mærkesager og holdninger m.m. videre til politikerne, embedsværket samt øvrige interessenter indenfor udlejningsbranchen.

Vi publiserer løbende nyheder på www.nyhedsportalen.dk, Facebook og LinkedIn
  
  Bygningsforsikring
Vi tilbyder vores medlemmer fordelagtige bygningsforsikringer i samarbejde med Alm. Brand 
Læs mere

DESIGNA
Attraktive rabatter hos DESIGNA KØKKEN
Læs mere

Energihuset
Energimærke og vedligeholdelsesplaner til attraktive priser
Læs mere

NORLYS
Få adgang til et online flyttemodul, der gør det lettere og billigere at håndtere flytninger i forhold til lejers elregning 
Læs mere

    To foreninger til én pris
Når du melder dig ind i den ønskede lokale udlejerforening, bliver du automatisk også medlem hos Danske Udlejere – til én samlet pris


SOM MEDLEM FÅR DU IKKE:


 
  Vi fører ikke huslejenævnssager og retssager for dig
 

 
  Vi udfærdiger ikke kontrakter for dig, og vi læser ikke korrektur på disse og/eller andre breve.
 

 
  Vi kan ikke oplyse dig om ”lovlige” huslejer i forskeliger byer
 
 
 
  Vi deltager således ikke ”aktivt” i evt. sager – men rådgiver gerne
 

 
TILMELDING OG PRISER PÅ DET ÅRLIGE MEDLEMSKONTINGENT

 1. Klik på nedenstående liste "Vælg" for at få en oversigt med de forskellige byer, hvor der findes en lokal udlejerforening.
   
 2. Vælg den ønskede by for at komme hen til selve tilmeldingsformularen, hvor også det årlige medlemskontingent vil fremgå.

Vælg den by, som du bor tættest på (eller i):